Natasha

Natasha

Zij geeft al 23 jaar autorijles. Heeft ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers en is in 2003 begonnen met haar eigen rijschool. In eerste instantie gaf zij alleen autorijles maar in de loop der tijd heeft ze het motorrijles geven weer opgepakt. Echter bleek voor haar, na 8 jaar, dat ze reuma had in haar knie waardoor het geven van motorrijlessen onmogelijk werd. Daardoor heeft ze de motoren verkocht en is zich weer volledig gaan toeleggen op het geven van autorijles. Na twee jaar, 50 uur per week autorijlessen verzorgen mistte ze de afwisseling en is op zoek gegaan naar een andere afwisseling. Uiteindelijk is ze O.V. gaan rijden bij een busbedrijf, waardoor de zin en de energie in het geven van rijles weer de overhand kreeg.Geen makkelijke tante overigens, veeleisend naar haar leerlingen toe en direct wanneer dit nodig en mogelijk is. Aan de andere kant, ze weet waarover ze het heeft en het lesgeven zit dan ook in haar bloed een soort van tweede natuur. Door de jaren heen heeft ze erg veel mensenkennis opgedaan, cursussen gevolgd en dat werpt zijn vruchten af.

Naast het geven van rijlessen is Natasha voornamelijk met haar honden in de weer. Ze is bezig met de opleiding tot kynologisch instructeur en traint met één van haar honden G&G en met de andere hond flyball. Motorrijden doet ze ook nog steeds, hoewel de tweewieler tegenwoordig in de garage staat wanneer het slecht weer is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *