Raymond

Raymond

Is van beroep vrachtautochauffeur geweest en heeft de overstap naar de instructie gemaakt in 2005. Hij heeft zich toegelegd op het geven van autorijles en het geven van theorielessen. Voor hem een prima combinatie. Beiden zaken zijn er waar hij zich prettig bij voelt en dat merk je o.a. aan de resultaten van de leerlingen zowel in de auto als met het theorieexamen.

Verder moet Raymond niets van administratieve werkzaamheden hebben, dus dit heeft Natas op zich genomen, zo zijn de werkzaamheden verdeeld binnen hun bedrijf.

Naast het geven van autorijles en theorielessen, heeft Raymond een totaal andere vorm van ontspanning gevonden en wel in Hoeven bij B.C de Flierenfluiters. Dat is een bouwclub voor de carnaval, waar hij allerhande dingen doet en dit jaar zal leren hoe hij moet lassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *